Zakelijk VvE Beheer

Het transparant en professioneel beheer van uw zakelijke Vereniging van Eigenaars is bij ons in goede handen. MZ kan u het totale beheer uit handen nemen en biedt alle voorkomende diensten aan. Denk daarbij aan het financieel en administratief beheer, als ook het technisch beheer van de vereniging. MZ fungeert als centraal aanspreekpunt voor individuele leden en externe partijen van uw vereniging. Wij werken samen met lokale, betrouwbare partijen en stemmen de werkzaamheden op uw wensen af.

Bij het kopen van een bedrijfspand in een bedrijfsverzamelgebouw komt een Vereniging van Eigenaars om de hoek kijken. Een goed onderhouden bedrijfsverzamelgebouw behoudt zijn waarde, nu en in de toekomst. Voor het behoud van uw pand en de omgeving is het belangrijk dat uw vereniging goed georganiseerd wordt en daarmee het pand in goede conditie blijft en nare verrassingen worden voorkomen. MZ denkt met u mee door een meerjarenonderhoudsplan op te stellen en daardoor te zorgen voor voldoende reserves in de vereniging.

Iedere vereniging is uniek. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk. We luisteren naar uw wensen, denken mee over de beste strategieën en zetten onze expertise in om uw doelen te bereiken. Met oog voor detail en een passie voor perfectie streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen.

Bekijk onze werkzaamheden

Daarom kies je MZ organisatie

  • Ruim 36 jaar ervaring
  • Korte lijnen, snel actie
  • Duidelijke communicatie
  • Transparant

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact op met MZ en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen creëren we succes!

* verplichte velden

MZ organisatie

Dé expert op het gebied van organisatorische en secretariële dienstverlening.

Bel ons 06 23 65 41 39