Uw ervaren secretaris

Maak kennis met MZ, opgericht in 1988 door Marianne van der Zijpp en nu geleid door zowel Marianne als haar dochter Lonneke, samen met een toegewijd team van twee collega's. Bij MZ draait alles om betrouwbare dienstverlening met een persoonlijke touch. 

Bij MZ gaat het niet alleen om algemene dienstverlening of het bijeenbrengen van mensen. Nee, wij gaan verder. We denken mee in organisatieprocessen, zijn experts in het opzetten van belangenverenigingen en hebben een scherp oog voor het efficiënt inrichten van een (directie/VvE)secretariaat.

Organiseren zit in ons DNA. We beschouwen het als een ware kunstvorm; het creëren van harmonie in chaos, het vinden van de juiste balans tussen verschillende belangen en het smeden van duurzame verbindingen tussen mensen en organisaties.

De kracht van samenwerking

Bij MZ geloven we in de kracht van samenwerking. Of het nu gaat om het organiseren van (leden)bijeenkomsten, het opzetten van een belangenvereniging die de stem van haar leden laat horen, of het inrichten van een secretariaat dat als de spil van de vereniging of organisatie fungeert; wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Onze aanpak is altijd maatwerk. We luisteren naar uw wensen, denken mee over de beste strategieën en zetten onze expertise in om uw doelen te bereiken. Met oog voor detail en een passie voor perfectie streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen.

Wij maken van uw visie is een werkelijkheid

Dus, bent u op zoek naar een partner die samen met u de diepte ingaat om uw organisatieprocessen te optimaliseren,  belangenverenigingen en zakelijke VvE's op te zetten en uw secretariaat te stroomlijnen? Dan bent u bij MZ aan het juiste adres.

Daarom kies je MZ organisatie

  • Ruim 36 jaar ervaring
  • Korte lijnen, snel actie
  • Duidelijke communicatie
  • Transparant

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact op met MZ en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen creëren we succes!

* verplichte velden

MZ organisatie

Dé expert op het gebied van organisatorische en secretariële dienstverlening.

Bel ons 06 55 92 03 73